Lægning af sildebensparket tilbydes med stor erfaring

Drømmer du om at få et sildebensparketgulv i din bolig, og leder du i den forbindelse efter en professionel gulvlægger med speciale inden for lægning af sildebensparket? Så står vi hos Ekberg Gulve klar til at hjælpe dig. Vi ved at gulve er et vigtigt element i ethvert hjem – og vi er klar til at hjælpe dig med dit.

Vi tilbyder lægning af sildebensparket med stor erfaring for kunder i blandt andet Farum og det øvrige Storkøbenhavn samt i Hillerød og resten af Nordsjælland.

En eksklusiv gulvklassiker

Lægning af sildebensparket har været eftertragtet i særligt de danske eksklusive boliger i mange hundrede år, og inden for de seneste år er det også blevet populært i almindelige danske hjem, der ønsker et gulv i et eksklusivt og klassisk design.

Et sildebensparketgulv er et utroligt dekorativt gulv, og det er med til at give dit hjem et eksklusivt og ekstraordinært look på grund af den klassiske og tidløse stil. Samtidig er gulvet utroligt slidstærkt, og der er derfor også særligt velegnet til familier med børn, husdyr og så videre.​

​Hvad koster det at få lagt sildebensparket?

Det er meget forskelligt fra opgave til opgave, hvor meget det koster at få lagt et gulv i sildebensparket. Vores priser ved montering af sildebensparket afhænger nemlig blandt andet af:

  • Hvor mange kvadratmeter gulv der skal lægges
  • Om vi først skal fjerne gulvtæpper og lignende
  • Om du selv har indkøbt gulvet, eller om vi skal indkøbe det for dig

Kontakt os og få en pris på lægning af sildebensparket

Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på lige netop den opgave, som du har til os, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 42 42 30 12 eller skriv på info@ekberg-gulve.dk. Fortæl os om din opgave, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig på professionel lægning af sildebensparket. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dit sildebensparketgulv. 

HVEM ER VI​

Ekberg Gulve ApS

​CVR: 39672340​​

Bankoplysninger​

Danske Bank:  3409 12647220
IBAN: DK4430000012647220

BIC (SWIFT): DABADKKK

HVOR er VI​

KONTAKT OS​

Telefon: ​42 42 30 12

​E-mail:   info@ekberg-gulve.dk