Microcement​

​Microcement er unikke gulve i  det trendy industrielle New Yorker look.

Det populære New Yorker gulv opbygges i microcement for at skabe et råt, industrielt men også levende og smukt udtryk. Struktur og farvespil i overfladen skabes på stedet og kan alt efter kundens ønske suppleres med metal- og oxideringseffekter. Microcement er også en fleksibel løsning. For eksempel lægges microcement ovenpå fliser, eller andet etableret underlag,  hvorfor den tidskrævende proces med at fjerne gammel belægning -helt undgås.

  • For farvekort på microcement klik på logo
  • Se vores seneste designgulve nedenfor​

Et microcement gulv giver et unikt og moderne look

Drømmer du om at få et råt, unikt og moderne gulv i dit hjem? Så er et microcement gulv med stor sandsynlighed den rette løsning til dig. Lige her hos Ekberg Gulve IVS har vi stor erfaring med denne gulvtype, hvorfor vi er i stand til at lave dette unikke gulv hos dig. Vi servicerer primært kunder fra Storkøbenhavn og Nordsjælland herunder specielt fra Hillerød.

Microcement-gulve er unikke gulve i det trendy industrielle New Yorker-look. Det populære New Yorker-gulv opbygges i microcement for at skabe et råt og industrielt, men også levende og smukt udtryk. 

Vi er et professionelt firma bestående af fire forskellige generationer af dygtige og veluddannede gulvlæggere, som står klar til at lave et microcement-gulv hos dig efter dine ønsker.

Undgå at fjerne gammel belægning med et microcement gulv

Der er flere gode grunde til at vælge et microcement gulv.Du får blandt andet et helt unikt gulv med et råt og moderne look, som kan anvendes forskellige steder i dit hjem. Selve strukturen og farvespillet i overfladen skaber vi på stedet, hvilket kan suppleres med metal- og oxideringseffekter afhængigt af kundens individuelle ønsker.

Derudover er microcement også en fleksibel løsning. For eksempel kan microcement lægges oven på fliser eller andet etableret underlag. Herved undgås den tidskrævende proces med at fjerne gammel belægning.

​Kontakt os for en god pris eller flere oplysninger vedrørende microcement gulv

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad et microcement gulver, og hvilke muligheder der er forbundet med denne gulvtype eller er du interesseret i priser, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og finde en god pris til dig.

Kontakt os på telefon: 42 42 30 12 eller på mail: info@ekberg-gulve.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med en en god pris. 

HVEM ER VI​

Ekberg Gulve ApS

​CVR: 39672340​​

Bankoplysninger​

Danske Bank:  3409 12647220
IBAN: DK4430000012647220

BIC (SWIFT): DABADKKK

KONTAKT OS​

Telefon: ​42 42 30 12

​E-mail:   info@ekberg-gulve.dk