Vinylgulv​

​Vinylgulve er den ideelle løsning til køkken, bryggers, entré og andre steder, hvor gulvet bliver udsat for meget slitage i kombination med vand.

V​inylgulve er stærke gulve, der kan holde til lidt af hvert. Samtidig findes vinyl i et væld af spændende designs  - inklusiv designs der ligner træ, fliser og microcement (designgulve) -  og så er gulvet nemt både at rengøre og vedligeholde.
​​

  • ​For farver og designs klik på leverandørlogoer
  • Se vores seneste vinylgulve nedenfor.

Klik logoer for designs:

LVT Vinyl

Homogen Vinyl

LVT Vinyl

Vinylgulv leveres og monteres af professionelt firma

Mangler du hjælp til at få lagt vinylgulv, laminatgulv eller en anden gulvtype? Så står vi hos Ekberg Gulve IVS klar med de rette kompetencer til at løse opgaven for dig. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring på området og gode tilbud. Vi dækker nærmest hele området omkring Storkøbenhavn og vi har specielt mange tilfredse kunder fra Hillerød.

Vi går meget op i at give enhver kunde en god service og oplevelse her hos os. Dette sikrer vi blandt andet ved altid at overholde vores aftaler angående tid og pris for montering. Derudover sætter vi altid kundens individuelle ønsker og behov i centrum for vores arbejde. Dette er alt sammen gode og vigtige forudsætninger for glade og tilfredse kunder.

Hvad er vinylgulv?

​Et vinylgulver den ideelle løsning til køkken, bryggers, badeværelse og andre steder, hvor gulvet bliver udsat for meget slitage i kombination med vand. Vinylgulve er nemlig stærke, hvorfor de kan holde til lidt af hvert. Derudover er de nemme at rengøre og vedligeholde. ​Vinylgulve fås i mange forskellige spændende design. Du kan eksempelvis få et vinylgulv, der ligner træ, fliser eller microcement. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige kvalitetsgulve til fordelagtige priser. Vi hjælper desuden altid gerne med kompetent rådgivning, så du kan finde det rette gulv til dig.

Kontakt os for et tilbud, og hør mere om dine muligheder inden for vinylgulv

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde af forskellige gulvtyper? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os for mere information eller et tilbud. Vi har en mangeårig erfaring, som vi gerne deler ud af.

Du kan ringe til os på telefon: 42 42 30 12 eller sende en mail til: info@ekberg-gulve.dk, så vender vi tilbage med flere informationer og et godt tilbud hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit vinylgulv!

HVEM ER VI​

Ekberg Gulve ApS

​CVR: 39672340​​

Bankoplysninger​

Danske Bank:  3409 12647220
IBAN: DK4430000012647220

BIC (SWIFT): DABADKKK

KONTAKT OS​

Telefon: ​42 42 30 12

​E-mail:   info@ekberg-gulve.dk