Billeder fra Instagram

Nyt gulv har vi kompetencerne til at lægge professionelt

Er dit gulv slidt og trænger til en udskiftning? Så lad os hos Ekberg Gulve IVS komme og hjælpe dig med at lægge nyt gulv. Vi er et professionelt gulvfirma med mange års erfaring, og som derfor kan varetage mange forskellige opgaver på området. Vi servicerer hovedsageligt kunder fra Storkøbenhavn og herunder har vi mange kunder fra Hillerød.

Du kan med fordel lade os være din kommende gulvlægger, hvis du skal have lagt nyt gulv. Vi har nemlig brede kompetencer på området, hvorfor vi er i stand til at tilbyde mange forskellige løsninger.

Derudover giver vi altid gerne professionel rådgivning og vejledning, så du kan få lige det gulv, der matcher dine ønsker bedst muligt.​​

Hvad koster nyt gulv?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad et nyt gulvkoster, da prisen afhænger af den pågældende opgave. Her spiller gulvets type, arealet samt opgavens samlede omfang en rolle. Uanset hvilken løsning vi skal lave hos dig, så kan du dog forvente attraktive priser.

Hos os er der ingen opgave, som er for simpel eller for kompliceret til, at vi kan klare den. Uanset om du skal have lagt nyt gulv i din kælder eller i hele din lejlighed, så står vi klar til at løfte opgaven for dig. Vi kommer altid til tiden og efterlader veludførte resultater, du kan få glæde af i mange år.

Kontakt os for et godt tilbud

Skal vi finde et godt tilbud til dig, så kontakt os gerne med det samme. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, hvorefter vi finder en optimal løsning til dig.

Du kan kontakte os på telefon 42 42 30 12 eller på mail info@ekberg-gulve.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. 

HVEM ER VI​

Ekberg Gulve ApS

​CVR: 39672340​​

Bankoplysninger​

Danske Bank:  3409 12647220
IBAN: DK4430000012647220

BIC (SWIFT): DABADKKK

HVOR er VI​

KONTAKT OS​

Telefon: ​42 42 30 12

​E-mail:   info@ekberg-gulve.dk